Perşembe, Nisan 25, 2024

Kapaklı Son Dakika – Yünsa’da üretim 27 Nisan’da başlıyor.

Kapaklı Son Dakika – Yünsa’da üretim 27 Nisan’da başlıyor.

Kapaklı Son Dakika – Yünsa Koronavirüs önlemleri kapsamında 1 Nisan 2020 tarihinde üretim faaliyetlerini durdurmuştu. Çerkezköy’de tekstil sektörünün öncü firmalarından Yünsa Yünlü yeni bir duyuru yayınladı. Yünsa’dan yapılan açıklamada Çerkezköy’de bulunan işletmelerinin üretim faaliyetlerinin kademeli olarak 27 Nisan 2020 Pazartesi günü başlayacağını bildirdi. Tam Kapasite ile çalışma tarihini 4 Mayıs 2020 olarak belirleyen firma kap açıklaması ile duyuruyu yayınladı.

Kamu aydınlatma platformuna yapılan Açıklamada;

ÇERKEZKÖY’DEKİ FABRİKAmızda 27 NİSAN 2020 TARİHİNDE KADEMELİ OLARAK ÜRETİMİN BAŞLATILMASINA KARAR VERİLMİŞ OLUP, 4 MAYIS 2020 İTİBARIYLA DA TÜM İŞLETMENİN FAALİYETE GEÇMESİ BEKLENMEKTEDİR. 

Kapaklı’da yaşayan birçok çalışanın merakla beklediği haber sevinçle karşılandı. Bilindiği üzere Yünsa firması 1 Nisan 2020 tarihinde tüm üretim faaliyetlerini covid-19 salgını nedeniyle durdurmuştu. Bu kapsamda vaka azalma ve son olumlu durum göz önüne alınarak üretimin devamını sağlanacağı bildirildi.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ BAŞVURUSU YAPACAK

Ayrıca çalışılmayan dönem için Kısa Çalışma ödeneği yönetmeliği kapsamında da gerekli başvuruların yapılacağını duyurdu.

Yünsa Yünlü Kumaş firması Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinin ilk firmaları arasındadır. Firma 1973 yılında kurulmuştur. Firma yıllık 14.500 km kumaş üretme kapasitesine sahiptir. Fabrika içerisinde dokunan kumaşların büyük bir bölümü %100 yünlü kumaşlardan oluşuyor.

Yünsa iş ilanları Çerkezköy işletmesi için kariyer.net sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1 Mayısta sokağa çıkma yasağı var mı haberimizi okudunuz mu?

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER