Pazar, Nisan 14, 2024

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu Polis Haftasını Kutladı.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu Polis Haftasının 175. Kuruluş Yıldönümü müsabetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu Mesajında; “Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir.
10 Nisan 1845’te teşkilat olarak kurulan ve 175 yıldır milletinin hizmetinde olan Türk polisi, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda, milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir.

          Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” İfadesiyle, polisimizin ne büyük bir öneme haiz olduğunu vurgulamıştır.
          Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyorum. Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.
Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER