Pazartesi, Mart 25, 2024

Kapaklı Belediyesi Halk Günü toplantıları başlıyor.

Kapaklı Belediyesi Halk Günü toplantıları Kapaklı Belediyesi Meclis Salonunda Başlıyor.

Kapaklı Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına halk günü adında yeni bir proje başlattı. Bu proje kapsamında vatandaşların sorunlarını anlatacağı ve karşılıklı fikir alışverişleri ile daha yaşanabilir bir Kapaklı hedefleniyor.

Toplantılar 29 Aralık 2017 cuma günü saat 14:00-16:00 arası Kapaklı Belediye Meclis Salonunda yapılacak. Takip eden her toplantı ayın son cuma günü Kapaklı Belediyesinde yapılacak.

Yapılacak toplantılar ile Kapaklı’da yaşanan sorunların yerinde tespiti ve anında çözüm önerilerinin sunulması düşünülüyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sosyal medyadan yaptığı açıklamasında; Kapaklı Belediyesi olarak Halk Günü toplantılarının ilkini 29 aralık 2017 Cuma günü saat 14.00-16.00 arası Belediye Meclis Toplantı Salonu’muzda gerçekleştireceğiz. Göreve geldiğimizden beri kapılarımız sonuna kadar her zaman halkımıza açık oldu. Her zaman böyle olacak. ‘Halk Günü’ uygulamasıyla amacımız hemşerilerimizle daha sağlıklı zaman geçirebilmek. Halk ile belediye arasında var olan bağın daha da güçlenmesini istiyoruz. dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER