Cuma, Mart 29, 2024

Kadir Albayrak Erbay Caddesini inceledi.

ALBAYRAK ERBAY CADDESİNİ İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yoğun yağışların yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu. Her zaman olduğu gibi sabahın erken saatlerinde incelemeler için yola çıkan Albayrak Kapaklı’da Pınar Bulvarı ve Erbay Caddesinde incelemelerde bulundu.

ERBAY CADDESİNİ İNCELEDİ

Kapaklı Erbay Caddesinde incelemelerde bulunan Albayrak altyapı çalışmasının devam ettiği bölgede ekiplerden bilgiler aldı. Kapaklı’nın yanı sıra Çerkezköy, Çorlu, Tekirdağ ve yağıştan etkilenen tüm bölgeleri gezdi. Özellikle son günlerde sosyal medya üzerinden Erbay caddesinin altyapı çalışmalarının halen tamamlanmamış olması vatandaşlar tarafından büyük eleştirilere neden olmaya devam ediyor.

AÇIKLAMA YAPTI

İncelemeler sonrasında açıklama yapan Albayrak “Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız ve bağlı kuruluşumuz TESKİ’nin imkânlarıyla yağışlar öncesinde kanal ve mazgal temizliği çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 7/24 teyakkuz halinde hareket ederek ihtiyaç duyulan hallerde gerekli müdahaleleri yaptık. Bu sayede yoğun yağmur yağışlarının yaşandığı üç gün boyunca il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Afet boyutuna varan yoğunlukta noktasal yağışlar meydana gelen bazı yerlerde su birikintileri oluşmuş ise de bu birikintiler kısa sürede tahliye edilmiştir. Bu sonucun alınmasında 181 km’lik yağmur suyu hattı yatırımının etkisi büyüktür. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak yoğun yağışların olumsuz etkilerini ortadan kaldırıp, yağmur bereketini yaşadığımız bir dönemi başlatmış bulunuyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımların güzel Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyor, bu başarılı sonucun alınmasında emeği geçen Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER