Pazartesi, Mart 25, 2024

Minik Öğrenciler Kurabiye yaparak eğlendi.

ÖĞRENCİLER KURABİYE YAPARAK EĞLENDİ.

Okullarımızda öğrencilerin el becerilerini geliştirmek için etkinlikler yapılmaya devam ediyor. Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim okulu Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri kurabiye günü düzenledi.Düzenlenen etkinlikte gruplar halinde çeşitli ebatlarda ve şekillerde kurabiyeler yapıldı.

kurabiye

VELİLERDEN ETKİNLİĞE DESTEK

Anasınıfı kategorisinde oluşturulan 4 kişilik gruplar halinde kurabiye masaları oluşturuldu. Her masa için bir adet velinin görev aldığı etkinlikte öğrenciler hem el becerilerini geliştirdi. Hemde birbirinden lezzetli kurabiyeler yaptılar. Velilerin verdiği kurabiye tarifleri ile ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Yapılan kurabiyeleri minik elleri ile yoğuran öğrenciler onlara şekil vererek güzel görüntüler verdiler. Sonrasında yapılan kurabiyeler okul genelindeki diğer sınıflara dağıtıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ KURABİYEYE DOYDU

Okulun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Okulumuz bugün kurabiyeye doydu. 1. Sınıflar ve anasınıfı öğrencileri öğretmenleri ve katılımcı veliler eşliğinde kurabiye yaptılar. Hem yoğurdular hem şekil verdiler. Sonra da afiyetle yediler. Tüm okula da ikram ettiler. Okul aile işbirliği halinde güzel bir etkinlik gerçekleşmiş oldu. Ayrıca öğrencilerimiz eğlenirken işbirliği yapmayı ve paylaşmayı öğrendiler. denildi.

kurabiye 2

MİNİK ELLER MİNİK KURABİYELER

Bu etkinlikler ile öğrencilerin el becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.Okullarda bu şekilde etkinliklerin yapılması öğrencilerin hem birlikte zaman geçirmesi hemde zeka gelişimi için çok büyük önem taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER