Pazartesi, Mart 25, 2024

Küçükyaylalılar Derneği Kadınlar günü etkinliğinde sürpriz kutlama

Küçükyaylalılar Derneği Kadınlar günü özel etklinliği yeni yıl kutlamasına dönüştü.

Küçükyaylalılar Derneği 20.12.2017 çarşamba günü Kapaklı’da bulunan lokalinde kadınlar günü ve yılbaşı eğlencesi tertip etti. Etkinlikte kadınlar evlerinden getirdikleri yöresel yemekleriyle güne renk kattılar. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan günde Rumeli Müziğinin tanınmış ismi Ünal ve Kapaklı’nın sevilen sesi Serkan Dumlu ile Dernek Başkanı Selami Tetik’in müzik ziyafeti vardı.

Selami Tetik“Tüm Bayanlara iyi bir yıl diledi.”

Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Sonrasında söz alan Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik “Kurulduğumuz günden bu yana hedefimiz önce insan, her yıl olduğu gibi bu yılda başarılı etkinliklere imza attık. 6 otobüs 250 kişi ile geniş kapsamlı bir Çanakkale gezisi yaptık. Her yıl olduğu gibi bu yılda 27 öğrencimize burs imkanı sağlıyoruz. 2000 kişinin katıldığı artık adının şenlik değil festivale dönüştüğü bir etkinliğe imza attık. Bunlar bundan sonra yapacaklarımızın teminatı olmuştur.Ayrıca buradan Tüm hemşerilerimizin yeni yılının sağlık mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Herkese mutlu yıllar 2018 yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Şeklinde konuştu.

Etkinlik müzik programı ile devam etti. Programda Dernek Başkanı Selami Tetik birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini seslendirdi. Ayrıca Ünal Düzenci Kemanı ile Serkan Dumlu ise klavyesi ile katılımcıları mest etti.

Sonrasında yeni yıl pastası Küçükyaylalı kadınların hep birlikte geri sayımı ile yeni yıl gecesi havasında kesildi. Etkinlik oyun havaları ve eğlenceli dakikalar ile son buldu.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER