Perşembe, Nisan 25, 2024

Tekirdağ Kapaklı Hava Durumu, Kapaklı’ya kar yağışı uyarısı geldi.

Tekirdağ Kapaklı Hava Durumu, Kapaklıya Kar ne zaman yağacak – Kapaklıya kar yağacak mı? Kapaklı hava durumu yarın nasıl olacak? İşte Cevabı

Tekirdağ Kapaklı Hava Durumu, Meteoroloji İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamalara göre Kapaklı’ya ne zaman kar yağacak? 18.12.2017 geceden itibaren yeni ve soğuk bir yağışlı hava kütlesi girecek. Peki Tekirdağ’da kar yağıyor mu?

Kapaklı’da 19.12.2017 salı gecesi başlaması beklenen yağmurun gece geç saatlerde gece geç saatlerde kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Kapaklı Belediyesi’de vatandaşları uyarılarını sürdürüyor. Kapaklı Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu şekilde; Trakya’da etkili olan sağanağın, yerini yarın kentimizde kar yağışına bırakması bekleniyor.

Biz önlemlerimizi aldık sizde sıkı sıkı giyinin üşütmeyin:) gibi esprileri bir yaklaşımla Kapaklı’nın olası bir kar yağışına Belediye olarak hazır olduğu vurgusu yapıldı. Kapaklı Belediyesine ait karla savaşan ekipler ise hazır tutuluyor. Yağışın bir gün sürüp etkisini yitirmesi bekleniyor.

İşte Mgm den alınan son saatlik Kapaklı Hava durumu;

Kapaklı Kar Yağışı 2021 haberimiz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER