Pazartesi, Mart 25, 2024

Kapaklı Kent Konseyi’nden Küçükyaylalılar’a hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri Küçükyaylalılar Derneğinin yeni seçilen Yönetim Kuruluna Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Bir konuşma yapan Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik ortak paydalarının Kapaklı olduğunu Kapaklı için yapılacak bütün projelerde ortak hareket edebileceklerini söyledi. Öte yandan Kent Konseyi’nin projelerinden bahseden Başkan Özdemir yapılacak olan projelerde Küçükyaylalı’ları da yanlarında her zaman görmek istediklerini vurguladı.

KAPAKLI İSMİNDE BİRLEŞELİM.

Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik Kapaklı’da hangi Dernek olursa olsun soyadının ‘KAPAKLI’ olması gerektiğini belirtti. 2014 yılında kurulun Dernekleri hakkında bilgi veren Tetik kısa zamanda çok yol kat ettik. Kapaklı ve Yayla sevdamız ilk günkü gibi daha çok büyük projelerde birlikte olmak istiyoruz. diyerek sözlerine son verdi.

BENDE BİR KÜÇÜKYAYLALI SAYILIRIM

Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir ise konuşmasında “Bende bir Küçükyaylalı sayılırım köyünüzü ve insanlarınızı çok seviyorum. Çok sıcakkanlı insanlarsınız inşallah köyünüzden kalıcı olması için bir arsada almak isterim” diyerek sözlerine son verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER