Pazartesi, Mart 25, 2024

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne yeni görevlendirme yapıldı.

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Recep Eray TOK görevlendirildi.

Kapaklı Kaymakamlığından yapılan açıklamada “Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Kaymakamımız Sayın Mehmet YÜZER’in Olurları ile Gazi Ortaokulu Müdür Vekili Recep Eray TOK görevlendirilmiştir.” metnine yer verildi.

Yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Recep Eray TOK kimdir?

1991 yılında Bursa’da doğan Recep Eray TOK Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunudur. Halen Gazi Ortaokulu Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır. Bunun yanı sıra İlçemiz Karaağaç Atatürk Ortaokulu, Çok Programlı Lise ve Anadolu İmam Hatip lisesi okullarında yönetici konumunda  görev yapmış olup, 2013 yılları arasında Cankurtaran ve Yüzme Antrenörlüğü yapmıştır.

Makamında Ziyaret etti.

Yapılan atama sonrasında Kapaklı Kaymakamımız Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakamımız Mehmet Yüzer “Yeni kurulan ve eksikleri olan ilçemiz, yoğun bir nüfusa sahip sürekli göç alan, bir o kadar da genç nüfusu olan bir ilçe. Gençlerimize sahip çıkmak ve onlara yönelik tüm sportif faaliyetlerde desteklemek gerekir ki, sportif faaliyetleri gençlerimize bir kalkan görevi olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple gençlerimize spor alanları açmak ve sportif faaliyetlere teşvik öncelikli çalışmamız olacaktır. Bu hususta Müdürümüze büyük görevler düşüyor. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemize hayırlı olması temenni ediyorum.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER