Pazartesi, Mart 25, 2024

Küçükyaylalılar Derneğinden Kapaklı CHP İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyareti

Küçükyaylalılar Derneği Yönetim Kurulu Kapaklı CHP ilçe teşkilatına parti içerisindeki seçimlerden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik hayırlı olsun mesajı”Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığının yeni seçilen Yönetimine  başarılar diliyorum. Kapaklı bizim ortak paydamızdır. Tüm sivil toplum kuruluşlarının elini taşın altına koyup Kapaklı’nın sorunlarına çözüm bulmak için bir çatı altında buluşması gerekmektedir. Bu buluşmalar periyodik olarak gerçekleştirilmelidir. Derneğimiz özellikle eğitime destek vermeye devam etmektedir. Kuruluş amacımız olan sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı en üst düzeyde gençlerimize de aşılıyoruz. Burs alan öğrencilerimizin geri dönüşleri ile ahde vefanın ne kadar önemli olduğunu ve Derneğimizin geleceğinin emin ellerde olduğunu görüyoruz. Şeklinde konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Kenan Seçkin ise Sivil toplum kuruluşlarının Kapaklı’da çok önemli rol oynayan temellerden olduğu vurgusunu yaptı.

Ziyaret yeni seçilen Kadın Kolları Başkanı  Zeliha Firidin’in konuşması ile sürdü. Sonrasında ise Gençlik Kolları Yasin Eski katılımcılara teşekkürlerini sundu. Karşılıklı fikir alışverişinde geçen toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER