Pazartesi, Mart 25, 2024

Erdinç Yılmaz’dan Çetin’e Konvoy tepkisi ‘şov bizim işimiz sen evde kal’

Erdinç Yılmaz’dan Çetin’e Konvoy tepkisi ‘şov bizim işimiz sen evde kal’

Konvoy tepkisi geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden Mustafa Çetin’e konvoy üzerinden yüklendi. Paylaşımında 23 Nisan kutlamaları kapsamında Kapaklı içerisinde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve beraberindekilerin yaptıkları konvoyu ‘sen evde kal şov bizim işimiz diyerek eleştirdi. Hatta bu konuda facebook üzerinden iki tane etiket oluşturan Erdinç Yılmaz şunları söyledi.

Evde kal çağrısı yapan belediye kendi tüm dostlarını bir seçim havasında sokağa dökmüş “ biz sizin yerinize de gezeriz” edası ile sokağa çıkamayan vatandaşı imrendirerek sokaklarda konvoy yapmıştır.

#senevdekal
#showbizimişimiz

Erdinç Yılmaz’ın yapmış olduğu paylaşımın altına bazı vatandaşlar destek mesajı yollarken bazı vatandaşların ise aynı uygulamanın Çerkezköy Belediyesi tarafından da yapıldığı yazıldı. Erdinç Yılmaz ise paylaşımının altına;

Sokağa çıkma yasağına uymayanlara, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi uyarınca 3 bin 150 TL idari para cezası kesiliyor. Acaba hangi konvoya kaç para kesilir ben hesapladım. Kapaklıya kesilecek tutarla Kapaklıda yüzyıllardır devam eden Ramazan davulcusu bu sene yok o para ile kapaklıda 200 davulcu parası çıkardı saygılar .

şeklinde bir yorum daha yaptı. Yeni bir tartışma başlatan Erdinç Yılmaz’a Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Kapaklı’ya erzak yardımı haberimizi okudunuz mu?

Yünsa üretime başlıyor haberimizi okudunuz mu?

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER