Perşembe, Nisan 18, 2024

Milli Sporcu Sevincini Ahmet Çetin ile Paylaştı.

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Milli Sporcu Turgay Kaya Geleneksel 2018 Wushu Kung fu Türkiye Şampiyonasında Marmara Şampiyonu oldu. Sakarya’da düzenlenen şampiyona renkli görüntülere sahne oldu. Çerkezköy’ü temsil eden Milli Sporcu Turgay Kaya Marmara Şampiyonu olarak Altın Madalya ve Kupa Kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

SEVİNCİNİ AHMET ÇETİN İLE PAYLAŞTI.

Büyük Bir başarıya imza atan Turgay Kara Şampiyonluk kupasını, altın madalyasını ve yaşadığı mutluluğu Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile paylaştı. Kazanılan Kupa sonrası Çetin Group sosyal medya hesabı üzerinden şu mesaja yer verildi. “Milli Kickbox-Wushu Sporcumuz Turgay Kaya yeni bir başarıya daha imza attı. Wushu-Kung-fu Federasyonu tarafından organize edilen müsabakada Marmara Şampiyonu olarak altın madalya ve kupa kazandı. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Beden eğitimi öğretmeni Kaya, başarısını ve mutluluğunu Yönetim Kurulu Başkanı’mız Ahmet Çetin Bey ile paylaştı.”denildi.

WUSHU KUNG FU NEDİR.

Bu isim aslında Çin Savunma sanatlarının genel adıdır. Çince de Kung-fu terimi beceri anlamına gelmektedir. Wushu ise savaş sanatı anlamını taşımaktadır. Diğer anlamlarıyla Wushu Savaşma sanatı ve teknik becerilerin bir araya geldiği bir dövüş sporudur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER