Pazartesi, Mart 25, 2024

Salih Dural İrmet Hastanesinde mucize bir ameliyat yaptı.

İrmet Hastanesinin Başarılı Kadın Doğum Uzmanı Salih Dural’dan mucize ameliyat

Çerkezköy Bölgemizde hizmet veren İrmet Hospital Hastanesinin başarılı Kadın Doğum Uzmanı Salih Dural mucize bir ameliyata imza attı.  Randevu almak için İrmet Hospital sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kadın Doğum Uzmanı Dural’ın İrmet Hastanesinde gerçekleştirdiği bir doğum ameliyatında önceden Ultrasonografi ile tespit ettiği boynuna 4 defa kordon dolanan bebeğe mucize sayılabilecek bir operasyon ile sağlıklı bir biçimde sezeryan doğumu gerçekleştirdi. Bu sevincini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesle paylaşan Dural şu açıklamayı yaptı. “Tam 4 kez boynuna dolanmış kordon yetmemiş birde gerçek düğüm yapmıştı. Ultrasonografi sayesinde zamanında müdahale mucize kurtuluş. dedi.

Çerkezköy ve civar birçok bölgeden hasta kabul eden Dural mucize ameliyatlarına bir yenisini eklemiş oldu. İşte o operasyondan yansıyan görüntüler.

salih dural

salih dural1

Op. Dr. Salih Dural Kimdir?

1978 yılından Giresun’da dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta öğretimini Giresun ilinde tamamlayarak, Yüksek öğrenim için İstanbul’a gelmiştir. 2001 yılında başarı ile tamamladığı İstanbul Tıp Fakültesinden tıp doktoru Ünvanını almıştır. İyi derecede ingilizce bilmektedir.

salih dural kimdir

Jin. Op. Dr. Salih DURAL halen Çerkezköy Özel İrmet Hastanesinde Kadın Doğum Uzmanı olarak hasta kabulüne devam etmektedir. 2001 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. 2006 yılında Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde görev almıştır.

Ürojinekoloji, FMF Nt Ve 2. Düzey Ultrasonografi, Laparaskopik Cerrahi Ve Histeroskopi,  Erişkin CPR Ve Yenidoğan CPR, kurslarına katılmıştır. Ayrıca mesleki olarak aldığı 3. Ulusal Ürojinekoloji Kongresi Poster 3. lük Ödülü bulunmaktadır.

Daha önce Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 2006 – 2007, İstanbul Gümüşsuyu Asker Hastanesi 2007 – 2008, Ardahan Devlet Hastanesi 2008 – 2010, Saray Devlet Hastanesi 2010-2011 hastanelerinde görev yapmıştır. Halen Çerkezköy irmet hastanesi kadın doğum doktorları arasında yer almaktadır.

Salih Dural Şikayet

Salih Dural hakkında memnun olmayan hastaların şikayetlerini okumak için doktor takvimi sitesini inceleyebilirsiniz.

İrmet Hastanesinde Salih Dural’dan randevu almak için almak için ve İrmet Kadın Doğum ücretleri hakkında bilgi almak için Çerkezköy İrmet hastanesi numarası olan (0 282 725 44 44) arayabilirsiniz.

Çerkezköy İrmet Hastanesi Kadın Doğum doktorları sırasıyla şu şekilde;

Jin. Op. Dr. Ahmet TÜRKER

 

Jin. Açık. Dr. İrfan TOMBALAK

irfan tombalak

Jin. Op. Dr. Salih DURAL

salih dural kimdir

Jin. Op. Dr. Nurdan TOMBALAK

nurdan tombalak

Jin. Op. Dr. Sezer ARDA

Sezer ARDA

Jin. Op. Dr. İlke TOPDAĞI AYDIN

İlke TOPDAĞI AYDIN

Jin. Op. Dr. Levent DUMAN

levent duman

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER