Pazar, Nisan 14, 2024

İlk Yardım Eğitim Merkezi Açıldı. İlk yardım Eğitimi verilecek

İlk Yardım Eğitim Merkezi Açıldı. İlk yardım Eğitimi verilecek

İlk Yardım Eğitim Merkezi törenle açıldı. Tekirdağ Süleymanpaşa Kadriye Nazif Gölge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan “Birincil Takviye Eğitim Merkezi” düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ Ulusal Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Sağlık Durumu Müdürü Cengiz Becerir ve kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Tekirdağ’da tahsis yapan öğretmenleri kapsayan, Afiyet Bakanlığının 29 Temmuz 2015 Tarihli birincil takviye yönetmeliğinin 19. maddesine kadar, Meslek sağlığı ve güvenliği çerçevesinde Ulusal Eğitim Bakanlığının mali desteği ile kurulan İlkyardım Eğitim Merkezinde öğretmenler iki günlük eğitimin gerisinde sınava bağlı tutularak.

Sınavda başarılı olan öğretmenler Birincil Asistan Sertifikası ve Ilk Tezgâhtar Kimlik Kartına sahip olacak. 16 karakter gruplar halinde olacak eğitimler 3 eğitmen göre verilecek.

Bu eğitimlerde, bir okul veya kurumda meslek kazası olmaması için neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verilerek ilk destek sırasında dürüst esas hayat desteğinin en içten şekilde yapılması.Açılış kurdelesinin kesilmesinin arkasından açılışa katılanlara kısa bir ilk destek eğitimi de verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER