Cuma, Nisan 19, 2024

60 bin liralık telefon çalan şahıslar yakalandı.

60 bin liralık telefon çalan şahıslar yakalandı.

60 bin liralık telefon çalan şahıslar yakalandı. Çerkezköy’ün en işlek caddesi olan Atatürk caddesindeki cep telefonu mağazasından cep telefonu çalan şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Geçtiğimiz gün Çerkezköy’ün en işlek caddesi Atatürk caddesinde bulunan cep telefonu mağazasının camını kırıp içeri giren kar maskeli iki kişi içeride bulunan maddi değeri 60 bin TL olan cep telefonlarını alarak ortadan kayboldu. İşyeri kamerasına saniye saniye takılan soygunda zanlıların rahat hareket etmeleri gözlerden kaçmadı.

Şahısların peşine düşen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şahısları teknik takibe aldı. Yapılan teknik takip sonucu şahısların İstanbul’da bulunan üç farklı adres de saklandıkları tespit edildi. Bu doğrultuda adreslere eş zamanlı operasyon yapan Emniyet Güçleri Zanlılar Furkan Y, Şehmus Ö. ve Şehabettin Ö.’yü olaydan birgün geçmeden kıskıvrak yakaladı.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen üç şahıs ifadelerinin ardından bugün Çerkezköy Adliyesine çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER